14 Mayıs 2007 Pazartesi

pratik tarifler çikolatalı,franboazlı kolay pasta


çikolatalı,franboazlı kolay pasta
MALZEMELER
1 adet 2 katlı pasta tabanı
1 adet crem o'le vanilyalı
1 adet krem şanti
dondurulmuş böğürtlen,franboaz ya da vişne (isteğe bağlı)
1 paket çikolata sos
Süt
YAPILIŞI
600 ml süt ile crem ole ve şantiyi beraberce blenderda çırpıp kremayı hazırlayalım.
pasta tabanını sütle ıslattıktan sonra hazırladığımız kremayı alt tabanın üstüne spatula yardımıyla sürelim. Franboazları üzerine dizip ikinci katı kapatalım.
Çikolata sosu biraz koyu kıvam alması için 400 ml sütle pişirelim.Biraz soğuduktan sonra pastanın üzerine sürelim. Franboazlarla dilediğimiz gibi süsleyelim. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok: